La funció d'un Coach

El coach és un expert en el canvi que t’acompanya en la transformació i/o persecució d’objectius. Durant el procés, es comprèn el present i es dissenya el futur. T’ensenya el camí en el qual estàs, t’assenyala les opcions possibles i t’ajuda a prendre decisions d’alta qualitat per prendre una nova direcció.

Així, escurça la distància entre on estàs i on vols estar, entre qui ets i qui vols ser. Diríem que és un mag del canvi, pren totes les teves cartes i t’ajuda a jugar-les millor, a canviar les regles del joc per aconseguir una millor versió de tu mateix.

Per això, busca un canvi en la teva forma de “mirar” i d’interpretar el que vius. T’ajuda a descobrir àrees potencials del teu ésser, així com les barreres que impedeixen el teu desenvolupament. I alhora és un defensor de la llibertat, tant per alliberar-te de quelcom com per fruir de la llibertat per fer alguna cosa.

El coach és un facilitador que ajuda a aprendre en lloc d’ensenyar. Escolta, comprèn, respecta, pregunta, és competent, sincer, i actua amb confidencialitat i professionalitat. El coach no jutja, no dóna solucions, ofereix un espai segur i valent on aprofundeix i empeny el client a l’acció per tal que assoleixi els seus objectius i somnis.

El coach ajuda a convertir els somnis en realitats!