Sobre mi

Sóc una apassionada de la vida, de la llibertat i de LES PERSONES, de creure en el seu immens potencial. Sóc defensora fèrria de lluitar pels somnis, per tal de fer-los possibles.

Fins ara havia buscat l’essència de la persona, la millor expressió a través del retrat, la meva altra professió: la fotografia. Però arriba l’any 2010, crucial per a mi... La vida em depara, possiblement, el major repte: un càncer s’emporta el meu marit i em deixa “sola” amb 36 anys a càrrec dels nostres dos fills de 2 i 4 anys. Aquí és quan comença la meva REINVENCIÓ, m’ho qüestiono absolutament tot, inicio una recerca interna i externa per entendre el perquè, per enfortir-me, per trobar el veritable sentit a la vida, justament, quina paradoxa, quan l’estàs perdent… Aquest ha estat el meu gran màster de la vida, ja que precisament és en una profunda crisi quan sorgeix tot el desplegament de recursos, quan tens l’oportunitat de dibuixar de nou la teva existència.

Al llarg d’aquest procés de transformació, neix una profunda inquietud anomenada COACHING. Em formo a Barcelona, a l’Espai Lúdic de l’Escola Gestalt de Catalunya, amb cursos certificats per ASESCO (Associació Espanyola de Coaching), posteriorment continuo els meus estudis de Programació Neurolingüística a l’Institut Gestalt de Barcelona i a P.N.L. Barcelona (Practitionner i Master) i és aleshores quan trobo la meva veritable vocació. Em fa immensament feliç i és molt gratificant acompanyar i fer de guia en molts processos personals i laborals, ajudant a descobrir talents, somnis, a saber el que realment un vol, a assolir objectius, vencent creences limitadores, idees preestablertes i pors, i oferint a canvi eines i recursos... He tingut la sort d’experimentar, amb les persones que han confiat en mi, el poder il·limitat que posseïm quan ampliem la nostra visió i som capaços de percebre les coses diferents, hi ha un canvi d’actitud, un creixement i una meravellosa transformació.

El coaching t’ajuda a alinear-te, a equilibrar el que penses i el que sents. El coaching et convida a un apassionant viatge cap a la millor versió d’un mateix, un camí d’autoconeixement, d’automotivació, de presa de consciència, de superació i de creixement tant personal com professional.

Si vols, t’hi acompanyo! “Dedicat a tu Pere, siguis on siguis… Per tot el que he après amb tu, i sense tu.”